A KANDALLÓ AMI FOGLYUL EJTI A TŰZ EREJÉT

Egyre több ember ismeri fel, hogy egyszerű, nyugodt és biztonságos életre vágyik. Értékeljük az otthont és a hagyományokat, fontosnak tartjuk a környezetünkkel való törődést, és a családdal, barátokkal töltött időt. Visszatérünk a gyökereinkhez és a jól bevált dolgokhoz.

A finn hagyományokkal és a modern szakértelemmel a NunnaUuni kandallók hozzájárulnak a kellemes mindennapi élethez. A lángoló tűz összehozza a családokat, és bármilyen időben melegen tart minket. Minden alkalommal, amikor meggyújtjuk a tüzet, csendesedjünk el egy pillanatra. Ezek a pillanatok felejthetetlen emlékké válnak.

Letisztult formák és fűtéshatékonyság

Tudás és tapasztalat

A NunnaUuni alapelvei közé tartozik a folyamatos, hosszútávú kutatásba és termékfejlesztési munkába való beruházás. A NunnaUuni Oy-nak évtizedek óta végzett kutatói tevékenysége, valamint anyacége, a Nunnalahden Nunni Oy kandallókkal kapcsolatos tudása áll a működése hátterében.

A tűz erősíti a pozitív energia áramlását az otthonunkban. A zsírkő is hasonló stabilitást és folytonosságot fejez ki. A természet által a kőbe írt történetek egy közös utazásra visznek el minket.

A fával fűtés szeretetet, gondoskodást jelent. Sok ökológiai és hagyományos értéket foglal magába, melyek átszállnak a következő generációra. A tiszta, száraz fa és egy tiszta zsírkőből készült hőtartó NunnaUuni kandalló csodálatos, energiatakarékos kombinációt alkot. A modern technológiának köszönhetően, a NunnaUuni kandallók hatékonyan és tisztán égetik el a fát.

Egy választás, ami jó a környezetnek, jó a lelkiismeretnek.

A NunnaUuni úttörő zsírkő kutatásban!

Hőállóságban az első

Az új, egyedülálló faelgázosítás módszere a Golden Fire, amellyel a fa egy rendkívül magas és egyenletes hőmérsékletet ég el. A kőnek tárolnia kell a hőenergiát a kandalló belsejében, valamint finoman, egyenletesen kibocsájtani azt.

BÉKÉS MELEG, MELY MEGFELEL OTTHONA IGÉNYEINEK

Bármilyen célra használja is a kandallót: hangulatteremtésre, otthona teljes, kiegészítő, illetve tartalék fűtésére, a NunnaUuni megfelel az elvárásainak. A teljes egészében zsírkőből készült hőtároló kandallók maradéktalanul megfelelnek a hatékony és tiszta fűtés követelményeinek. Egy két órás gyors fűtésre még a hétköznapokon is jut idő. Miután a lángok kialszanak, a kellemes meleg 36 órán át is megmaradhat.

A meleg környezet melegséget, megbízhatóságot, és jó légkört biztosít.

Hosszantartó, egyenletes hőleadás

A felhasznált anyagoknak, a Mammutti zsírkőnek és az aprólékos szerkezeti kialakításnak köszönhetően a NunnaUuni kandallók hőkibocsájtása hosszantartó és egyenletes.

A FELSZÍN ALATT ERŐS ZSÍRKŐ MAG IZZIK

A NunnaUuni kandallók 100% zsírkőből készülnek a tűztértől kezdve egészen a külső felületig. Akár modern, akár hagyományos a megjelenése, minden kandalló belsejében egy erős Mammutti zsírkő mag található, amelyben a Golden Fire által termelt hőenergia hatékonyan tárolódik. Kellemes meleg sugárzik a szobába akár 36 órával a tűz kihunyása után is!

Folyamatos akciók és újdonságok

Kellemes, egyenletes hő

Azt a meleget adja, mely megfelel az Ön igényeinek, valamint a fűtendő térnek. Így nincs szüksége gyapjú zoknira – hacsak nem akarja azt viselni -, a lakás pedig mégsem lesz olyan meleg, hogy ki kelljen nyitni az ablakot.

Előnyeink

Prémium kandallók

Prémium minőségű kandallóink garantáltan hatékonnyá teszik a fűtést otthonában.

Online ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére mind online felületünkön, mind telefonszámunkon keresztül.

Új technológiák

Külföldi anyacégünk élen jár a kutatásban és fejlesztésben, mindig a leginnovatívabb megoldásokat alkalmazzuk.

NunnaUuni minőségKérjen tanácsot az Ön igényeinek megfelelő kandalló kiválasztásához.

  • A NunnaUuni kandallók 100% zsírkőből készülnek a tűztértől kezdve egészen a külső felületig.
  • Kellemes meleg sugárzik a szobába akár 36 órával a tűz kihunyása után is!
  • A finn hagyományokkal és a modern szakértelemmel a NunnaUuni kandallók hozzájárulnak a kellemes mindennapi élethez.
  • NunnaUuni kandalló csodálatos, energiatakarékos kombinációt alkot.
  • A modern technológiának köszönhetően, a NunnaUuni kandallók hatékonyan és tisztán égetik el a fát.
  • A NunnaUuni alapelvei közé tartozik a folyamatos, hosszútávú kutatásba és termékfejlesztési munkába való beruházás.
  • A NunnaUuni Oy anyavállalatát, a Nunnalahden Uuni Oy-t, 1982-ben alapították, amikor a hőmegtartó kandallók ipari gyártása is megkezdődött. A NunnaUuni Oy-nak 15 országban vannak kereskedelmi partnerei.

Termékeink

Kérdése van? Hívjon minket telefonszámunkon most!

Keressen minket bátran, ügyfélszolgálatunk készséggel állnak rendelkezésére, válaszolunk minden kérdésére!

X